Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 26, 2015

Det här är en predikan av pastor Carolina Torebring och hon ställer frågan: Är Jesus med på din resa? När vi blir lärjungar till den verklige Jesus, Bibelns Jesus, så märks det i våra egna liv och hos dem vi har runt omkring oss. Älska Gud först och låt din kärlek till Honom visa sig i praktisk...


Apr 19, 2015

Det här är en predikan av pastor Jens Skoglund. Med levande och vardagsnära exempel talade han om ordningarna i den kristna församlingen. När vi förstår vårt uppdrag och ordningarna kan vi vila i tro och göra vår del på bästa sätt. En mycket matnyttig predikan som du inte får missa.

 

Södermalmskyrkan är...


Apr 12, 2015

Det här är en predikan av pastor Emanuel Zethson. När vi lär känna Kristi kärlek kan vi följa hans exempel. Om vi ser oss omkring - finns det någon som vi kan ta hand om? Vem är min nästa - i familjen, i församlingen och utanför församlingen?

 

Södermalmskyrkan är belägen på Götgatan i Stockholm och...


Apr 5, 2015

Det här är en predikan av pastor Bertil Swärd som handlar om Jesu uppståndelse. Vi kan se världen över hur Jesus gör under, botar sjuka och hjälper. Det är det främsta beviset för att uppståndelsen ägt rum och att Jesus lever! Han älskar dig!

Södermalmskyrkan är belägen på Götgatan i Stockholm och...