Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 20, 2015

Det här är en predikan av pastor Carolina Torebring som talar över månadstemat Restore my passion. Tidstecknen visar att Jesus snart kommer tillbaka. Hur ser ditt liv med Honom ut? Låt oss ta tid i slutet av året och reflektera över våra liv.

Södermalmskyrkan är belägen på Götgatan 87 i Stockholm...


Dec 13, 2015

Det här är en predikan av pastor Jens Skoglund över temat Love came down. Han gjorde ett svep över historien och konstaterade att vi nu lever i en mycket speciell tid. Vi behöver leva som Jesu lärjungar på alla områden - då prioriterar vi rätt, stressen släpper och vi lyckas med det vi gör.

Södermalmskyrkan...


Dec 8, 2015

Det här är en predikan av Martin Leván över temat Love came down. Jesus kom som historiens största gåva, men han kom på ett sätt som många inte förväntat sig. Gud ger dig ibland överraskande gåvor genom livet som formar dig och som för dig närmare Honom.

Södermalmskyrkan är belägen på Götgatan i...


Nov 28, 2015

Det här är en predikan av pastor Lennart Torebring över temat Jesus är världens ljus. Vi har inte en kyrka för vår egen skull utan för dem som ännu inte känner Jesus. Ljuset som finns i dig kommer att avgöra framtiden för de människor du möter.

Södermalmskyrkan är belägen på Götgatan i Stockholm och...


Nov 22, 2015

Det här är en predikan av pastor Jim Reimer om att sträcka sig ut till andra människor. Använd dina händer att koppla ihop människor med Gud. Resultatet av det står helt utanför din kontroll, vad som helst kan hända.

Södermalmskyrkan är belägen på Götgatan i Stockholm och besöks varje vecka av över...