Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 21, 2014

Det här är en predikan av pastor José Soto 21 december 2014 som handlar om att leva ett liv i tacksamhet. Pastor José läste upp en lång rad tacksamhetshälsningar från församlingens medlemmar om vad som skett under 2014 – en lång hyllning till Gud som är mäktig att göra under!

Södermalmskyrkan är...


Dec 14, 2014

 

Det här är en julshow från den 14 december 2014 med flera personliga vittnesbörd om hur Gud gripit in i olika situationer. Martin Leván avslutade julshowen med en kortare predikan om att Gud älskar dig otroligt mycket, att Jesus dog för din skull och att det finns en mening med ditt liv. 

 

Södermalmskyrkan...


Dec 7, 2014

 

Det här är en predikan av pastor Lennart Torebring från den 8 december 2014 som handlar om den Helige Ande. Bibeln berättar att han är en person med kunskap, vilja, tankar och känslor. Han vill vara vår allra bäste vän. Han älskar oss mer än någon människa kan älska oss, han ber för oss och vill hjälpa...


Nov 30, 2014

 

Det här är en predikan av pastor Lennart Torebring från den 30 november 2014. En ängel talade till Jesu mor Maria och sa: För Gud är allting möjligt. Precis som Maria kan vi fatta tro till Guds ord och ta emot mirakel för våra liv och omständigheter.

 

Södermalmskyrkan är belägen på Götgatan i Stockholm...


Nov 23, 2014

 

Det här är en predikan av pastor Emanuel Zethson från den 23 november 2014. Jesus frågade sina lärjungar: "Mina barn, har ni något att äta?" Han var mån om dem på ett personligt sätt och är mycket mån om hur det är ställt med dig och mig idag. Jesu omsorgshjärta går ut till oss idag och varhelst du...